Unable to inspect app on Xcode 10.1 (10B61) & Reveal v 20

Edward's Avatar

Edward

30 Nov, 2018 06:01 PM

Hi folks,

I've setup a breakpoint per the tutorial and I'm seeing a successful load.

Loading Reveal Server from /Applications/Reveal.app/Contents/SharedSupport/iOS-Libraries/RevealServer.framework/RevealServer...
Reveal Server was loaded successfully.

But I"m still unable to inspect the app running on the simulator

  1. Support Staff 1 Posted by Tony Arnold on 02 Dec, 2018 10:05 PM

    Tony Arnold's Avatar

    Hi Edward,

    Could you update your breakpoint command to be:

    reveal load --autostart
    

    And see if that helps?

    thanks,

    Tony

  2. 2 Posted by Rosa on 07 Dec, 2018 09:41 PM

    Rosa's Avatar

    Hi Tony,

    I'm having the same issue and changing the breakpoint command to the above didn't work for me. Do you know if this is a known bug?

    -Rosa

  3. Support Staff 3 Posted by Tony Arnold on 09 Dec, 2018 10:10 PM

    Tony Arnold's Avatar

    Hi Rosa! Edward's was the only case I'd seen until yours, so no, if there is a bug here, it's not a known issue.

    Can you give me some details about your setup, and what's happening?

    • Reveal version
    • Xcode version
    • Where you're trying to run Reveal (iOS simulator, etc)
    • What is printed in the debug console when you launch your app? (I assume the same as Edward)

    thanks,

    Tony

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac