Need to uninstall and reinstall debugger commands every time I run the application

Matthew Duran's Avatar

Matthew Duran

10 Sep, 2018 04:23 AM

Hey Reveal Team,

I'm experiencing a problem with the Reveal App that nobody else in our team seems to encounter. When I build the application, it wont discover the app. I then uninstall and reinstall my debugger commands and upon running the app a second time it then becomes discovered.

Have you encountered this problem before and if so do you have a possible solution?. I've followed the XCode breakpoint integration steps outlined in your 'getting started' documents

Cheers,
Matt

  1. Support Staff 1 Posted by Tony Arnold on 17 Sep, 2018 11:30 PM

    Tony Arnold's Avatar

    Hi Matt,

    I've not heard of the discovery being delayed before.

    Would you mind running through our Bonjour Debugging Article when the problem next occurs and let me know what the steps in that article report? That should give me some information to go on.

    thanks,

    Tony

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac